top of page

Mi smo Revolution Architects!

Revolution Architects je dinamičan tim stručnjaka sa sedištem u samom srcu Beograda, na jednom od najživopisnijih delova grada - Dorćolu. Sa strašću prema inovacijama, estetici i funkcionalnosti, mi smo posvećeni stvaranju arhitekture koja transformiše prostor i inspiriše živote.

Sa dugogodišnjim iskustvom u arhitektonskoj industriji, naš tim stručnjaka poseduje širok spektar veština i znanja. Od urbanističkog planiranja do dizajna enterijera, mi pružamo sveobuhvatne arhitektonske usluge koje odražavaju najnovije trendove i standarde.

Verujemo u blisku saradnju sa našim klijentima kako bismo potpuno razumeli njihove potrebe, želje i vizije. Svaki projekat za nas je jedinstvena prilika da stvorimo prostor koji odražava ličnost i funkcionalnost klijenta.

Naš portfolio obuhvata raznolike projekte, od stambenih zgrada do poslovnih prostora i javnih objekata. Svaki projekat svedoči o našem posvećenju visokim standardima, maštovitosti i preciznosti.

U Revolution Architects, arhitektura je naša strast i svaki projekt je prilika za stvaranje nečega revolucionarnog. Pridružite nam se u putovanju ka transformaciji prostora i iskustva arhitekture na potpuno novi način.

Kontaktirajte nas i zajedno stvorimo budućnost arhitekture!

Partneri

Partneri
Sertifikacija

Standardi i sertifikati

Implementirali smo i sertifikovali sledeće sisteme, obezbeđujući nesmetan tok svih procesa u birou: sistem upravljanja kvalitetom (ISO 9001), zaštita znanja kako našeg, tako i naših partnera- sigurnost informacija (ISO 27001),  bezbednost radnog mesta (ISO 45001) i briga o okruženju (ISO 14001).
TMS RA 4.png
TMS RA1.png
TMS RA2.png
TMS RA 3.png
bottom of page